Tilbud!

Stående Enhjørning med Lyd 75 cm

Original price was: 499 kr..Current price is: 250 kr..

Oplev magien med vores stående enhjørning. Med lydeffekter og en højde på 75 cm er dette en uimodståelig tilføjelse til enhver enhjørningselskers samling. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 7387301643625164 Kategori:

Glæd dig til at løfte stemningen i dit hjem med denne imponerende Stående Enhjørning med Lyd på 75 cm. Med sit majestætiske udseende og smukke lange manke vil denne enhjørning bringe magi og eventyr ind i ethvert rum.

Denne stående enhjørning er en imponerende 70 cm høj og vil være et fantastisk blikfang i ethvert rum. Den er designet med stor detaljegrad og har en bæreevne på op til 100 kg, hvilket gør den perfekt til både børn og voksne.

Men det stopper ikke der – denne stående enhjørning har også lydeffekter, der vil fordybe dig i en eventyrlig verden. Lyt til dens magiske nynnende lyde, mens du lader din fantasi løbe løbsk.

For at fuldende udseendet har denne enhjørning en smukt udført sadel og saddeltøj, der tilføjer en ekstra dimension af autenticitet til dens udseende. Du kan endda tilføje dine egne dekorative elementer for at gøre den endnu mere personlig.

Denne Stående Enhjørning med Lyd kræver 2xAA batterier (medfølger ikke), så du hurtigt kan tage den i brug og nyde dens magi.

Giv dig selv eller en elsket en gave, der bringer glæde og eventyr med denne smukke Stående Enhjørning med Lyd på 75 cm. Lad drømmene flyve frit og lad enhjørningens magi fortrylle dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stående Enhjørning med Lyd 75 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.