Clementoni Baby – Cuddle Cloth Rabbit

119 kr.

Blødt og sødt Cuddle Cloth Rabbit til babyer, skaber tryghed med beroligende teksturer og farver. Perfekt gave til nye forældre. Hent den nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801372718671 Kategori:

Dybt inde i den skovkantede børnehave venter en venlig og blid kanin på dit lille barn. Clementoni Baby – Cuddle Cloth Rabbit er mere end bare en nusseklud; den er en tryg og sjov ledsager i din babys første år. Med sin bløde tekstur og søde udseende vil denne kanin nusseklud hurtigt vinde dit barns hjerte.

Denne nusseklud er skabt med omtanke for dit barns behov for trøst og stimulering. De dejligt bløde nusseører er perfekte til små babyhænder at udforske, mens den tilhørende bidering i silikone giver lindring til ømme gummer under tandfrembrud. Clementoni Baby – Cuddle Cloth Rabbit er mere end bare en legeting; den er en multifunktionel og beroligende følgesvend for din lille én.

Med en størrelse på 26 x 31 x 7 centimeter er denne kanin nusseklud let at have med sig overalt. Den er velegnet fra fødslen og vil følge dit barn gennem dets første år med kærlighed og omsorg. Uanset om det er ved lur i barnevognen eller hyggestund derhjemme, vil Clementoni Baby – Cuddle Cloth Rabbit altid være klar til at sprede glæde og tryghed.

Bring et strejf af magi ind i dit barns hverdag med denne charmerende kanin nusseklud. Lad den blide og varme energi fra Clementoni Baby – Cuddle Cloth Rabbit give dit barn komfort og glæde, uanset hvor eventyret fører jer hen. Giv dit barn en ven for livet med denne elskelige og nuttede kanin nusseklud, der vil skabe uforglemmelige øjeblikke fyldt med kærlighed og leg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Clementoni Baby – Cuddle Cloth Rabbit”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.