Barbie Walk and Wheel Pet Playset

260 kr.

Få din drøm om at tage din yndlings-Bajer med på eventyr til virkelighed. Med Barbie Walk and Wheel Pet Playset kan du vise din stil, mens du går og ruller gennem sjove og spændende eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801373939639 Kategori:

Barbie Walk and Wheel Pet Playset:
Gå ikke glip af denne fantastiske legesæt, der vil bringe timevis af sjov og glæde til dine børn. Med Barbie Walk and Wheel Pet Playset kan dine småtlinger skabe deres eget fantastiske dyreunivers.

Dette sæt inkluderer en sød hundehvalp og en stor hund, der begge er klar til mange spændende eventyr. Med den søttende kørestol, der har fungerende hjul, kan Barbie og hendes hundevenner tage på uforglemmelige gåture sammen.

Børnene kan endda tage kørestolen af og sætte hunden i den, så de kan lege med den som almindelig legetøj. Det er det perfekte legetøj til at udvide deres fantasi og skabe vidunderlige dyrelege.

Barbie Walk and Wheel Pet Playset er også en fantastisk måde at lære børnene om empati og omsorg for dyr. De vil kunne se, hvordan de små venner kan have det sjovt og udforske verden sammen, uanset eventuelle hindringer.

Så slip fantasien fri og lad Barbie og hendes søde hundevenner guide dine børn på uforglemmelige eventyr. Barbie Walk and Wheel Pet Playset er et must-have legetøj, der vil bringe glæde, læring og inspirerende leg til enhver barns hverdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barbie Walk and Wheel Pet Playset”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.