, ,

Cutie Reveal Costume Bunny Koala

235 kr.

Få et sødt og sjovt look med vores Cutie Reveal kostumer. Forvandl dig til en nuttet bunny eller en sød koala på et øjeblik. Perfekt til temafester, karneval eller bare for sjov. 🐰🐨 #kostumer #festtøj

Køb her

Varenummer (SKU): 9618901179553696 Kategorier: , ,

Produktnavn: Cutie Reveal Costume Bunny Koala

Dyk ned i den sødeste udpakningsoplevelse med BARBIE Cutie Reveal-dukker i et eventyrligt dyrekostumetema. Træd ind i en verden af sjov og overraskelser, når du åbner op for denne charmerende dukke, som gemmer på 10 unikke overraskelser. Forestil dig at finde en nuttet kanin, der er klædt ud som en fjollet koala, eller en kat, der ligner en skøn ræv. Tag det bløde og plyssede kostume af for at afsløre en strålende BARBIE-dukke med flot, farverigt hår.

Men overraskelserne slutter ikke her. Med et sæt sko, en taske og et matchende mini-kæledyr venter der dig endnu mere magi. Forvandl den øverste del af dragten til en hyggelig fleecejakke og drej hovedet på kostumet for at afsløre en sød seng til kæledyret. Når du dypper både dukken og det lille kæledyr i iskoldt vand, vil deres ansigter skifte farve i et magisk øjeblik. Og med varmt vand kan du nemt returnere dem til deres oprindelige udseende – klar til en ny forvandling.

Leg med fantasien og kreativiteten ved at samle på alle de skønne figurer i BARBIE Cutie Reveal-serien. Disse dukker er det perfekte valg for børn i alle aldre, og vil skabe glæde, latter og eventyr i timevis. Skab magi, skab minder, og lad BARBIE Cutie Reveal Costume Bunny Koala blive en del af dit eventyr i dag.

*Vær opmærksom på, at dukkerne ikke kan stå op på egen hånd. Farver og mønstre kan variere. Anbefales til børn fra 3 år og opefter.*

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cutie Reveal Costume Bunny Koala”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.