Happy Horse -kaninen Richie – 28 Cm – Blå – 17674

120 kr.

Forkæl dit barn med den bløde og nuttede kanin Richie. Perfekt til kram og leg. En sød og sjov ven, der skaber glæde og hygge.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600162662528 Kategori:

Tag en rejse gennem en verden af eventyr og fantasi sammen med den charmerende Happy Horse-kanin Richie. Med sit bløde og krambare design er denne plyslegetøjskanin en perfekt ven og trofast følgesvend for dit barn. Richie måler 28 cm og er farvet i en smuk, beroligende blå nuance, der straks vækker glæde og nysgerrighed hos enhver lille barns sind.

Udformet med omhu og opmærksomhed på detaljer, vil denne Happy Horse-kanin ikke kun tilføje skønhed til dit barns legekollektion, men også give en følelse af tryghed og varme. Richie er lavet af materialer af høj kvalitet, der er skånsomme mod barnets følsomme hud, hvilket gør ham ideel til kramning og putning.

Med sin blødhed og charme kan Richie være den perfekte ledsager under lur i barnevognen eller en beroligende tilstedeværelse under leg i hjemmet. Hans venlige udtryk og bløde pels inviterer til sjov og leg, samtidig med at han bringer trøst og lykke til ethvert barn.

Berig dit barns verden med en magisk ven som Happy Horse-kaninen Richie. Lad fantasien få frit spil, og se dit barns øjne lyse op af glæde og begejstring ved synet af denne elskelige kanin. Skab uforglemmelige stunder fyldt med leg, latter og kærlighed med Happy Horse-kaninen Richie ved din sides. Opdag en verden af eventyr og tilsæt et strejf af magi til dit barns hverdag med denne fortryllende plyslegetøjskanin.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy Horse -kaninen Richie – 28 Cm – Blå – 17674”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.