Happy Horse – Kaninen Richie Lille – Ivory – 17344

120 kr.

Opdag den uimodståelige charme med Happy Horse – Kaninen Richie Lille. Blød, nuttet og perfekt som gave til små eventyrere.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600162662525 Kategori:

Happy Horse – Kaninen Richie Lille – Ivory – 17344 er det blødeste og mest nuttede plyslegetøj, som din baby vil elske fra første øjeblik. Denne søde kanin bliver din babys trofaste følgesvend fra fødslen og vil være med dem på alle deres eventyr og små skridt. Kaninen Richie er fremstillet af det blødeste materiale og er utrolig behagelig at røre ved, hvilket gør den perfekt til krammer og trøst.

Med sit udtryksfulde ansigt og charmerende udseende vil Kaninen Richie hurtigt vinde din babys hjerte og skabe mange smil og glæde i hverdagen. Den ivory-farvede pels og de bløde ører gør Kaninen Richie ekstra dejlig og indbydende at lege med.

Uanset om din baby bruger Kaninen Richie som sovebamse, trøst i svære stunder eller legekammerat under hyggelige stunder, vil dette plyslegetøj være en uvurderlig del af deres barndom og skabe mange dyrebare minder.

Kaninen Richie er designet til at være sikker og holdbar for dit barn at lege med, og den er nem at rengøre, så den altid kan holde sig ren og frisk. Med sit charmerende og tidløse design er Kaninen Richie en perfekt gave til enhver lille dreng eller pige, som fortjener det bedste i livet.

Vælg Kaninen Richie Lille – Ivory fra Happy Horse og giv din baby en kærlig og sød legekammerat, som vil skabe glæde og varme i deres barndom. Lad Kaninen Richie være med til at sprede kærlighed og lykke i dit hjem, og skab uforglemmelige øjeblikke med dit lille vidunder.]

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy Horse – Kaninen Richie Lille – Ivory – 17344”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.