Happy Horse – Kaninen Richie – Spilledåse -ivory – 17341

210 kr.

Forkæl dit barn med Kaninen Richie Spilledåse fra Happy Horse. Blød, sød og perfekt til at berolige dit lille barn. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600162662461 Kategori:

Happy Horse giver dig en uimodståelig og charmerende ven i form af Kaninen Richie Spilledåse. Denne fortryllende plyskanin bringer ikke kun varme og komfort, men også en magisk lyd til dit barns verden. Richie er mere end bare en almindelig bamse – med sin indbyggede spilledåse, er han klar til at synge søde vuggeviser og skabe en beroligende atmosfære ved sengetid.

Med en imponerende størrelse på 34 cm er Kaninen Richie den perfekte sovekammerat for dit barn. Den bløde og lækre plys gør ham ekstra behagelig at kramme, og hans søde udseende vil straks stjæle dit barns hjerte. Den elegante ivory farve tilføjer et strejf af elegance til ethvert børneværelse og passer perfekt til enhver indretningsstil.

Når du drejer på spilledåsens håndtag, vil du blive mødt med en smuk melodi, der straks spreder glæde og ro. Musikken skaber en beroligende atmosfære og hjælper dit barn med at falde i søvn på en behagelig måde. Richie’s sang vil blive en velkendt lyd i dit hjem og vil hurtigt blive et af jeres yndlingsøjeblikke ved sengetid.

Den perfekte blanding af skønhed, komfort og funktion gør Kaninen Richie Spilledåse fra Happy Horse til en uundværlig del af dit barns hverdag. Lad denne bedårende kanin blive en tro følgesvend for dit barn og skabe uforglemmelige øjeblikke fyldt med kærlighed og lykke. Giv dit barn en ven for livet med Kaninen Richie Spilledåse fra Happy Horse – et tidløst og elsket legetøj, der vil bringe glæde i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Happy Horse – Kaninen Richie – Spilledåse -ivory – 17341”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.