Heless Doll Accessories Glitter Unicorn Set 30-34 cm

186 kr.

Forkæl din lille-elskerinde med dette magiske Heless dukketilbehørssæt. Skab eventyr og glimmer til hendes dukkeverden. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801378393422 Kategori:

Heless Doll Accessories Glitter Unicorn sættet er en magisk transformation til din dukkes garderobe. Med dette fortryllende sæt kan din dukke forvandles til en strålende enhjørning og sprede glæde og eventyr overalt hvor den går.

Sættet indeholder flere detaljer, der skaber en smuk enhjørningsstil. Det inkluderer et skinnende pandebånd, der vil fuldende enhjørningelooket med sine fine glimmerdetaljer. Pandebåndet vil få din dukkes ansigt til at lyse op med glæde og elegance.

I dette sæt finder du også et par matchende ballerinaer, der er de perfekte sko til enhjørninge-stilen. Disse sko vil give din dukke et touch af lethed og magi, mens den danser rundt i fantasiens verden.

Derudover rummer sættet en taske, der er uundværlig for enhver eventyrlysten dukke. Tasken er designet med de samme glitrende detaljer som resten af sættet og har plads til alle de vigtige ting, som din dukke har brug for under sine eventyr.

Heless Doll Accessories Glitter Unicorn sættet er designet til dukker på 30-34 cm og sikrer, at din dukke skiller sig ud fra mængden med sit unikke og fortryllende look. Lad din dukke opleve magien og glæden ved enhjørninge-verdenen med dette skinnende sæt fra Heless. Lad fantasien flyve frit, og skab endeløse eventyr med din dukke og dette smukke tilbehørssæt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Heless Doll Accessories Glitter Unicorn Set 30-34 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.