Tilbud!

Izzies Narhvalsluftballon 71472

Original price was: 130 kr..Current price is: 97 kr..

Tag med på en magisk rejse op i luften med vores unikke Narhvalsluftballon. Den perfekte kombination af eventyr og leg, der vil bringe glæde til både voksne og børn.

Køb her

Varenummer (SKU): 9067101509537355 Kategori:

Træd ind i en fortryllende verden af eventyr og magi med Izzies Narhvalsluftballon 71472. Dette fantastiske LEGO® DREAMZzz™ byggesæt vil tage børn i alderen 7 år og opefter med på en uforglemmelig rejse gennem en pixeleret drømmeverden.

Izzie, den tapre heltinde fra den spændende tv-serie, befinder sig i en farlig situation – hendes elskede bamsekanin er fanget et sted i det besværlige terræn. Det er op til dit barn at hjælpe Izzie med at finde og redde sin kære følgesvend.

Den charmerende narhvalsluftballon er det perfekte transportmiddel til denne livsfarlige opgave. Med sine levende farver, detaljerede design og nuttede tillægsfunktioner vil denne luftballon virkelig inspirere børns fantasi. De vil blive fuldstændigt fortryllet af chancen for at svæve gennem skyerne og udforske den pixelfyldte verden fra et helt ny perspektiv.

Dette byggesæt giver børn mulighed for at styrke deres kreative og problemløsende evner, samtidig med at de nyder timevis af sjov og spænding. Fra at samle og bygge narhvalsluftballonen til gennemføre spændende missioner sammen med Izzie, vil børnene blive grebet af den fantastiske verden, som dette legetøj åbner op for.

Lad dit barn opleve magien ved Izzies Narhvalsluftballon 71472 og gør drømme til virkelighed. Køb nu og skab uforglemmelige eventyr fyldt med spænding og fantasi.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Izzies Narhvalsluftballon 71472”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.