Jellycat Albert Jack Russell 18 cm

250 kr.

Forkæl dig selv eller en elsket med Jellycat Albert Jack Russell plyslegetøj. Den bløde og nuttede hund er perfekt til kram og leg.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300606269836 Kategori:

Giv et nyt hjem til den nuttede og charmerende Jellycat Albert Jack Russell. Dette bløde og krammevenlige plysdyr vil blive din trofaste følgesvend i både gode og dårlige tider. Med sine store, glade øjne og bløde pels er Albert Jack Russell den perfekte ledsager til både børn og voksne.

Albert Jack Russell måler 18 cm og er lavet af 100% polyester, hvilket gør ham utrolig blød og behagelig at kramme. Hans realistiske udseende og livlige personlighed vil hurtigt vinde dit hjerte og bringe smil frem på dine læber.

Tag Albert Jack Russell med dig overalt – han er velegnet til at berolige og trøste dig på lange ture, hyggelige film- og læsestunder, eller bare når du har brug for en ven ved din side. Han er let at passe på, så længe du følger vaske- og brugsanvisningen, så du kan nyde hans selskab i mange år fremover.

Med Jellycat Albert Jack Russell får du ikke bare et plysdyr, du får en ven for livet. Lad dig fortrylle af hans charme og trofasthed, og oplev magien ved at have en loyale følgesvend, der altid er klar til at lytte, lege og elske dig ubetinget. Giv dig selv eller en du holder af en gave, der vil bringe glæde og varme til både hjerte og hjem..Atoi

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jellycat Albert Jack Russell 18 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.