Tilbud!

Jellycat Bamse – 15 cm – Fishiful Blue

Original price was: 150 kr..Current price is: 90 kr..

Opdag en verden af blødhed med Jellycat Fishiful Blue Bamse – den perfekte ven til dine eventyr. Den unikke kombination af kvalitet og charme gør denne bamse uimodståelig.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900494943764 Kategori:

Dyk ned i havets dybder med den fortryllende Jellycat Bamse i Fishiful Blue. Denne charmerende og bløde bamse vil helt sikkert fange dit barns opmærksomhed og skabe et hav af glæde og kærlighed.

Med sin levende blå farve og søde ansigtsudtryk vil denne bamse straks blive en favorit i dit barns samling. Den bløde pels og de charmerende finner giver bamse et ekstra legende udtryk, der vil være en bid af magi for dit barn at lege med.

Fishiful Blue-bamsen måler 15 cm og er perfekt til små hænder at omfavne og kramme. Den er også ideel som en rejsekammerat til at skabe tryghed og komfort under alle eventyr, uanset om det er en tur til stranden eller en hyggelig lur i bilen.

Jellycat bamsen er lavet af materialer af høj kvalitet og er designet til at være både blød og holdbar. Den er CE-mærket og overholder alle sikkerhedsstandarder, så du kan have fuld tillid til dit barns leg og søvn med denne bløde følgesvend.

Giv dit barn en fantastisk gave med Jellycat Bamse i Fishiful Blue og lad dit barn opleve glæden ved at have sin egen lille havven ved sin side. Dyk ned i en verden af kram, leg og eventyr med denne elskelige bamse i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jellycat Bamse – 15 cm – Fishiful Blue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.