Jellycat Bamse – 37 cm – Lenny Snowman

390 kr.

Få din egen snefnug-ven med Jellycat Lenny Snowman. Den bløde bamse er 37 cm høj og vil bringe julemagi og hygge til dit hjem.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595901953932032 Kategori:

Kom ind i en magisk verden af kram, sjov og eventyr med Jellycat Bamse – Lenny Snowman. Denne fortryllende snemand vil bringe glæde og varme til både børn og voksne.

Med sin bløde og plyssede krop på 37 cm er Lenny Snowman den perfekte følgesvend til enhver tid. Uanset om det er en kold vinteraften derhjemme eller en solrig sommerdag i parken, vil Lenny Snowman altid være der for at sprede smil og skabe gode minder.

Lenny Snowman er ikke bare en almindelig bamse, han har sin helt egen stil og personlighed. Med sin søde orange gulerodsnæse, charmerende sort hat og farverige tørklæde står han ud fra mængden. Hans varme smil og venlige øjne vil få dig til at føle dig tryg og elsket.

Denne bamse er ikke kun blød og krammeklar, han er også fremstillet af materialer af højeste kvalitet. Hans plyssete pels er behagelig at røre ved og perfekt til at give varme knus og kærlige kram. Han er også holdbar og kan modstå mange timers leg og eventyr uden at miste sin charme og blødhed.

Giv dig selv eller en du holder af en gave, der vil skabe glæde og varme i hjertet i mange år fremover. Lenny Snowman er mere end bare en bamse, han er en ven, der altid vil være der for dig. Så hop ombord på denne fantastiske rejse af glæde og oplevelser med Jellycat Bamse – Lenny Snowman.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jellycat Bamse – 37 cm – Lenny Snowman”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.