Jellycat Bamse – Medium – Bashful Wolf

230 kr.

Få en kærlig følgesvend med Jellycat Bashful Wolf. Den bløde og nuttede bamse er perfekt til leg og kram, og vil bringe glæde og tryghed til både små og store.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595900372687880 Kategori:

Den skovlige atmosfære kalder på eventyr og leg, og med Jellycat Bashful Wolf-bamsen får du en følgesvend til dit barns fantasifulde fortællinger. Denne mediumstørrelses bamse er blødt polstret med det mest kærtegnende plys, der nærmest indbyder til at blive krammet og puttet med.

Denne Bashful Wolf-bamse fra Jellycat har en charmerende ulvetråd i halen, der gør det muligt for bamsen at bevare sin form og give ekstra legemuligheder. Dit barn kan tage sin nye bedste ven med på eventyr, uanset om det er i skoven, i haven eller bare i dets eget fantasirige univers.

Bamsen er fremstillet med fokus på kvalitet og holdbarhed, så den kan modstå selv de mest intense kram og tumlelege. Den er sikker at bruge for alle aldre og passer perfekt som gave til både drenge og piger.

Med Jellycat Bashful Wolf-bamsen får dit barn ikke kun en blød og hyggelig legekammerat, men også en trofast følgesvend, der vil være der i både glæde og trøst. Lad eventyrene begynde med denne inspirerende og elskelige bamse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jellycat Bamse – Medium – Bashful Wolf”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.