Jellycat Nøglering – 14 cm – Ricky Rain Frog

190 kr.

Forkæl dig selv med den nuttede Jellycat nøglering i form af en 14 cm lang Rick Rain Frog. Et charmerende tilbehør til dine nøgler.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595901839391958 Kategori:

Denne skønne Jellycat nøglering med den charmerende Ricky Rain Frog er simpelthen uimodståelig. Med sit bløde plyskrop, store venlige øjne og fint broderede detaljer vil denne nøglering hurtigt blive din nye bedste ven. Den bløde polyesterpelshud føles som en drøm i dine hænder, og du vil næsten ikke kunne lade være med at nusse den. Ricky Rain Frog måler 14 cm fra hoved til fødder og har den perfekte størrelse til at hænge på dine nøgler, tasken eller rygsækken, så du altid har en lille ven med dig, uanset hvor du går.

Med sit livlige grønne farve og smittende smil vil Ricky Rain Frog sprede glæde omkring sig, og du vil straks blive i godt humør, når du kigger på ham. Han er også den perfekte gave til enhver, der elsker søde og sjove ting. Uanset om du er ung eller gammel, vil denne nøglering med Ricky Rain Frog helt sikkert bringe et smil frem på dine læber og give dig en følelse af lykke og velvære.

Kvaliteten af denne Jellycat nøglering er uden sidestykke, da den er fremstillet af materialer af højeste kvalitet og er nøje syet sammen for at sikre holdbarhed og langvarig glæde. Ricky Rain Frog vil være din trofaste følgesvend i lang tid fremover og vil altid minde dig om vigtigheden af at sprede kærlighed og glæde i hverdagen.

Så hvorfor vente? Bring en smule magi ind i dit liv med denne fantastiske Jellycat nøglering med Ricky Rain Frog. Han vil ikke kun holde dine nøgler selskab, men også hjælpe med at bringe et strejf af eventyr og legesyghed ind i din hverdag. Bestil din nøglering i dag og oplev selv magien ved at have din egen lille eventyrven ved din side, uanset hvor du går.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jellycat Nøglering – 14 cm – Ricky Rain Frog”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.