My Fuzzy Friends , Moji – interaktiv labradoodle hund

995 kr.

Skab glæde og varme med My Fuzzy Friends Moji – den interaktive labradoodle hund. Den perfekte pelsede kammerat, der elsker at lege og lære.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801303896216 Kategori:

Oplev den ultimative følgesvend i form af vores interaktive labradoodle hund, Moji, fra My Fuzzy Friends. Med over 150 forskellige interaktioner vil Moji hurtigt smelte dit hjerte og blive din trofaste følgesvend i hverdagen.

Moji er ikke bare en almindelig plyshund – han er en intelligent og interaktiv legekammerat. Han kan udføre en lang række tricks og reagerer følsomt på berøring og kommandoer. Du vil blive forbløffet over, hvor livagtig Moji føles, når du leger med ham. Hans smarte halsbånd giver dig endda mulighed for at forstå hans tanker og behov.

Med Moji får du ikke kun en enestående legekammerat, men også en loyal ven. Han adlyder 10 forskellige stemmekommandoer, som gør det nemt at lære ham nye tricks og lege sjove lege sammen. Han er altid villig til at blive din bedste ven og glæder sig til at følge dig på ethvert eventyr.

Moji er mere end bare en hund; han er en kilde til glæde, latter og ubetinget kærlighed. Han vil få dit hjerte til at smelte og bringe lys ind i enhver dag. Tag Moji med hjem i dag og oplev, hvordan denne interaktive labradoodle hund bliver en uundværlig del af din familie.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “My Fuzzy Friends , Moji – interaktiv labradoodle hund”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.