Paw Patrol Gund Plush 15 cm Rubble

78 kr.

Den bløde og nuttede Paw Patrol Gund Plys Rubble er den perfekte følgesvend til enhver lille Paw Patrol-fan. Tag med på eventyr med Rubble og lad fantasien flyve.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800362234456 Kategori:

Træd ind i Paw Patrol-universet og bliv venner med den søde Rubble med denne fantastiske Paw Patrol Gund Plush på 15 cm.

Rubble er klar til spændende redningsmissioner og er nu også klar til at være din bedste ven. Med hans bløde og krambare kropsform bringer han varme og komfort til både børn og voksne.

Kvaliteten er i top, da denne plysfigur er fremstillet af det berømte GUND-mærke. Du kan trygt stole på, at Rubble er et solidt og holdbart legetøj, der kan holde til mange timers leg og kramning.

Når det bliver nødvendigt, kan du nemt få Rubble til at se ud som ny igen. Denne plysfigur er nemlig overfladevaskbar, hvilket gør det super nemt at holde den ren og frisk.

Så hop med på Paw Patrol-ekspeditionen og få fat i denne fantastiske Paw Patrol Gund Plush på 15 cm Rubble. Han vil bringe glæde, smile og magi til alle dine eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paw Patrol Gund Plush 15 cm Rubble”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.