Sort/hvid kat.. Vælg design. Lyserød, lyseblå eller hjerte.Luseblå kat

199 kr.

Forkæl dig selv med det mest elegante og alsidige produkt på markedet – vores sort/hvide kat. Vælg mellem lyserød, lyseblå eller et hjerte design. Skab din unikke stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 3957300466217217 Kategori:

Giv dig selv eller nogen, du holder af, en unik og kærlig gave med vores Sort/hvid kat.. Vælg design. Lyserød, lyseblå eller hjerte.Luseblå kat bamse. Disse bamser er ikke blot bløde og lækre, men de har også et personligt touch, der gør dem helt unikke.

Vælg mellem lyserød, lyseblå eller hjerteformet design og skab din helt egen kattebamse. Vi trykker selv designet, så du kan være sikker på, at din bamse er helt enestående.

Disse navnebamser er et kæmpe hit hos børnene – de vil elske at få deres egen bamse med et stort bogstav og deres eget navn på. Det er den perfekte gave til fødselsdage, dåb eller andre særlige lejligheder.

Vores Sort/hvid kat.. Vælg design. Lyserød, lyseblå eller hjerte.Luseblå kat bamser er skabt til at give glæde og ømhed. Du kan ikke gå galt i byen med sådan en personlig og kærlig gave. Så giv dig selv eller en elsket en sød og unik følgesvend med vores fantastiske navnebamser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort/hvid kat.. Vælg design. Lyserød, lyseblå eller hjerte.Luseblå kat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.