Squishmallows Bamse – Flip A Mallow – Gepard Lexie Og Abe Elton – 13 Cm

100 kr.

Oplev fornemmelsen af ​​blød og krammeklar med Squishmallows bamsen. Gå på eventyr med Flip A Mallow Gepard Lexie og Abe Elton – den perfekte følgesvend i lommeformat.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600160398525 Kategori:

Lad mig præsentere dig for Flip A Mallow Gepard Lexie og Abe Elton. Disse to bløde plysdyr er ikke bare almindelige bamser, de er en unik 2-i-1 oplevelse. På den ene side har du en smuk gepard, og når du vender den om, vil du blive mødt af en charmerende abe.

Med deres superbløde pels vil disse Flip A Mallow plysdyr straks blive dine yndlingskrammebamser. Du vil elske at nulre deres pels og klemme dem tæt ind til dig. Der er noget helt specielt ved at have to forskellige dyr i ét plysdyr.

Gepard Lexie og Abe Elton er ikke bare en fryd for øjet, de er også utroligt holdbare og af høj kvalitet. Deres detaljerede design og lækkert stof gør dem til det perfekte ledsagerskab, uanset om du er på farten, skal sove eller bare hygge derhjemme.

Disse Flip A Mallow plysdyr er ideelle til børn i alle aldre, men vi kan sagtens forstå, hvis voksne også får lyst til at samle dem alle sammen. Med deres praktiske størrelse på 13 cm passer de nemt i tasken eller lommen, så du kan have dem med dig overalt.

Gør din samling af plysdyr endnu mere spændende med Flip A Mallow Gepard Lexie og Abe Elton. Du vil ikke kunne modstå deres charme og blødhed. Køb dem i dag og oplev den magiske verden af Squishmallows.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Squishmallows Bamse – Flip A Mallow – Gepard Lexie Og Abe Elton – 13 Cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.