Tilbud!

Squishmallows Maudie the Donkey 50cm

Original price was: 400 kr..Current price is: 339 kr..

Få en ven for livet med den nuttede Squishmallows Maudie the Donkey. Bløder endnu, elskelig, og klar til at kramme dig hver dag. Ideal til små og store børn.

Køb her

Varenummer (SKU): 7387302042868516 Kategori:

Mød Maudie, den charmerende æsel Squishmallows, der vil bringe glæde og kram til dit liv. Med sine store venlige øjne og bløde plys tekstur er Maudie den perfekte partner til både børn og voksne. Med en imponerende størrelse på 50 cm er Maudie perfekt til at kramme og kæle med.

Tag Maudie med dig overalt og lad hende være din trofaste følgesvend gennem tykke og tynde. Hendes bløde plys tekstur vil straks berolige dig og bringe et smil til dit ansigt. Du kan endda bruge Maudie som en blød pude til at hvile dit hoved på eller som en hyggelig dekoration på dit værelse.

Maudie er ikke bare en almindelig plysdyr – hun har en sjov og legesyg personlighed, der vil gøre dig forelsket i hende med det samme. Hendes charme og varme udstråling vil lyse op i dit hjem og skabe en hyggelig atmosfære.

Med Squishmallows Maudie the Donkey 50cm får du ikke kun et fantastisk plysdyr, men også en ven for livet. Lad Maudie bringe lykke, latter og kærlighed ind i dit liv, og oplev magien ved at have din helt egen Squishmallows ven. Så hop med på squish-trenden og tilføj Maudie til din samling i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Squishmallows Maudie the Donkey 50cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.