Tilbud!

Squishville Beach Day Squad 6pack

Original price was: 250 kr..Current price is: 206 kr..

Bliv klar til sjov i solen med Squishville Beach Day Squad. De søde og bløde mini-figurer er perfekte til leg og samling. Skab fantastiske strandeventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 7387302048975855 Kategori:

Tag med til det skønneste strandeventyr med Squishville Beach Day Squad. Denne 6-pack er en sand drøm for enhver Squishville-fan.

Du vil blive overvældet af den utrolige detaljerigdom og den bløde, squishy tekstur, når du møder de charmerende figurer, der er klar til at erobre stranden. Fra den livlige surfedude med det cool håndtegn til den søde flamingo, der spreder glæde med sit strålende smil, vil du opleve en hel regnbue af farver og personligheder.

Uanset om du lader dem surfe på bølgerne, bygge sandslotte eller bare hænge ud under solen, vil du ikke være i stand til at modstå deres magnetiske charme. Disse små skabninger vil bringe en ekstra dosis sjov og fantasi til dit legeland og åbne op for en verden af skønne eventyr.

Saml dem alle og skab din egen Squishville Beach Day Squad-strandfest, hvor kun fantasien sætter grænser. Tag dem med dig overalt og lad dem berige din hverdag med deres livlige nærvær.

Så find dine solbriller frem og vær klar til at få sand mellem tæerne, når du tager på eventyr med Squishville Beach Day Squad. Denne 6-pack er den perfekte ledsager til uforglemmelige dage ved stranden. Grib fat i dem, før de forsvinder i bølgerne af popularitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Squishville Beach Day Squad 6pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.