Tilbud!

Squishville Spa Dag

Original price was: 300 kr..Current price is: 225 kr..

Få luksuriøs afslapning hjemme. Oplev det unikke Squishville Spa Dag-kit og nyd den perfekte blanding af spa-behandlinger, afstressende aromaer og dyb afslapning. Prøv det i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 7387302116767305 Kategori:

Forny din squishy-verden med den ultimative afslapningsoplevelse – Squishville Spa Dag. Lad dit indre rodfæste sig, når du træder ind i denne magiske salon.

Tag plads i den luksuriøse mani-/pedicure loungestol, og lad dine bekymringer glide væk, mens dine squishies bliver forkælet til perfektion. Det bløde greb fra loungestolens polstrede armlæn vil få dig til at glemme alt om hverdagens stress og jag. Forkæl dine squishies, mens du selv nyder den ultimative komfort.

Træt og spændt? Lad de tre magiske tryllestave fra Squishville Spa Dag massere spændingerne væk. Stil dig på massagebriksen, og mærk de beroligende vibrationer gennem din krop. Luk øjnene, slap af og nyd øjeblikket sammen med dine elskede squishies.

Men det er ikke alt. Forvandl din squishy-verden til et oase af indre harmoni. Tag dine squishies med op på taget og nyd zen-haven. Træk vejret dybt og lad roen omfavne dig, mens du observerer dine squishies udforske den fredfyldte have. Find balance og energi i deres glæde.

Inkluderet i dette salonlegesæt er også den elskede Duchess – et charmerende og feminint pink rådyr, der vil bringe ekstra glæde til din Squishville Spa Dag. Hendes blide og indbydende udseende vil let få selv de mest skeptiske squishies til at føle sig hjemme.

Så træd ind i Squishville Spa Dag, og lad denne uforglemmelige oplevelse bringe glæde og afslapning til din squishy-verden. Bliv inviteret ind i en verden af luksus og velvære, hvor dit fokus er at skabe de mest behagelige øjeblikke for både dig selv og dine elskede squishies. Skynd dig og få fat i dit eget sæt nu.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Squishville Spa Dag”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.