Ty Beanie Boo Clips – PAW Patrol – Marshall Keychain 8.5cm

63 kr.

Få en PAWtastisk ven med Marshall-keychain. Den nuttede Ty Beanie Boo-klips er perfekt til at sprede glæde og holde styr på dine nøgler.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801333544109 Kategori:

Marshall fra PAW Patrol er klar til at tilføje en sjov og farverig touch til dine nøgler eller tasker. Med Ty Beanie Boo Clips kan du nu tage din yndlingshund fra TV-serien med dig overalt. Marshall Keychain er en sød lille plysfigur på 8,5 cm, der er skabt til at sprede glæde og bringe et smil på alles ansigt.

Denne lille bamse er lavet af blødt og krambart materiale, der gør det svært at modstå at ae ham. De store, glitrede øjne giver ham et nuttet udtryk, og de farverige detaljer, der er karakteristiske for Beanie Boos-serien, gør ham endnu mere charmerende.

Med en praktisk kraftig karabinhage kan du nemt fastgøre denne søde Marshall Keychain til dine nøgler, din taske eller endda din rygsæk. Han vil være din trofaste følgesvend, uanset hvor du går.

Uanset om du er en samler af Ty Beanies, eller hvis du bare elsker PAW Patrol og ønsker at have denne charmerende brandmandshvalp ved din side, så er denne keychain det perfekte valg. Gør din hverdag mere legende, inspirerende og fuld af eventyr med Marshall – din nye bedste ven fra PAW Patrol.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ty Beanie Boo Clips – PAW Patrol – Marshall Keychain 8.5cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.