Ty Beanie Boos Hugo brun/hvid hund 15,5 cm

50 kr.

Mød Hugo – den nuttede Ty Beanie Boos hund med store, bløde øjne og lækker pels. Perfekt krammeven og sjov følgesvend til børn i alle aldre. Opdag magien nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991601297710735 Kategori:

Mød Hugo, den charmerende brun/hvide hund fra Ty Beanie Boos kollektionen. Med sine store, runde øjne og bløde pels er Hugo en uimodståelig lille ven, som straks vil vinde dit barns hjerte. Denne søde bamse måler 15,5 cm og er det perfekte legetøj til dit barns fantasifulde leg.

Hugo er mere end bare en bamse – han er en trofast ledsager, der er klar til at trøste, lege og skabe glæde i dit barns hverdag. Med sit livlige udtryk og bløde struktur indbyder Hugo til mange timers leg og krammere.

Denne uimodståelige hundebamse er fremstillet af høj kvalitet og er designet til at være holdbar og sikker for børn i alle aldre. Med sine bløde pels og søde udseende er Hugo den perfekte gave til enhver legeglad sjæl.

Uanset om dit barn elsker at lege indendørs eller udforske verden udenfor, vil Hugo altid være der som en loyal følgesvend. Lad din lille én opleve glæden ved at have en kær ven ved sin side med Ty Beanie Boos Hugo brun/hvid hund – en tidløs og elskelig bamse, der vil bringe smil og hygge ind i jeres hverdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ty Beanie Boos Hugo brun/hvid hund 15,5 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.