TY Beanie Boos Muddles – Brown/White Hund Med

130 kr.

Store, sjove og uimodståelige TY Beanie Boos Muddles hunden er den perfekte ledsager til leg og hygge. Køb din nye bedste ven i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301011824257 Kategori:

Tag med på et eventyr med den nuttede TY Beanie Boos Muddles – den bedårende brun og hvide plyshund, der vil smelte dit hjerte med sit søde udseende og bløde pels. Muddles kan måske se lidt snavset ud, men lad dig ikke narre af det, for han er altid klar til at lege og hygge sammen med dig.

Fremstillet af det lækre Ty Silk-stof, kan du være sikker på, at Muddles er super blød og behagelig at kramme med. Med sine store glitterøjne og sin charmerende personlighed vil denne plyshund hurtigt blive din bedste ven til hyggetid derhjemme eller måske din partner på eventyr rundt omkring.

Og der er mere end bare et sødt udseende ved Muddles. Indeni hans bløde pels gemmer sig det officielle Ty Heart med fødselsdag og et sødt digt, der gør ham endnu mere speciel. Muddles har fødselsdag den 22. juli, så du kan også fejre hans dag hvert år og skabe smukke minder sammen.

Med TY Beanie Boos Muddles får du ikke bare en almindelig plyshund – du får en ven for livet, der er klar til at dele alle dine eventyr og øjeblikke med. Så tag ham med hjem i dag og lad ham blive en del af din familie, hvor han med sikkerhed vil sprede glæde og kærlighed, uanset hvor I er sammen. Muddles venter spændt på at blive en del af dit liv – tag imod ham med åbne arme og skab uforglemmelige minder sammen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TY Beanie Boos Muddles – Brown/White Hund Med”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.