TY Beanie Boos Muddles – Brown/White Hund Reg

50 kr.

Med sin nuttede udformning og bløde tekstur vil TY Beanie Boos Muddles hurtigt vinde dit hjerte. Perfekt til at sprede glæde og kramme.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764301046426248 Kategori:

Mød TY Beanie Boos Muddles – den charmerende brune og hvide hund, der vil stjæle dit hjerte med sit søde udseende og bløde pels. Lavet af det mest luksuriøse Ty Silk stof, er Muddles en trofast ledsager til hygge og sjov. Med sine skinnende glitterøjne ser han ind i din sjæl og spreder varme og glæde omkring sig.

Muddles bærer stolt sit officielle Ty Heart, der viser hans fødselsdag den 22. juli. Denne søde hvalp er mere end bare en bamse – han er en ven, der er altid parat til at lytte og lege. Uanset om du har brug for trøst eller selskab på lange ensomme nætter, er Muddles den perfekte følgesvend.

Med en størrelse på 15 cm er Muddles let at håndtere og bære rundt på. Han kræver kun overfladerengøring for at forblive blød og knusbar. Ligesom enhver anden ven fortjener Muddles kærlighed og omsorg, så husk at følge vaske- og brugsanvisningerne for at sikre, at han forbliver i tip-top stand.

Tag Muddles med hjem i dag, og lad ham blive en del af din familie. Uanset om du er ung eller gammel, vil Muddles bringe masser af glæde og latter ind i dit liv. Gør hver dag lidt sjovere med TY Beanie Boos Muddles – den bedste ven, du nogensinde kunne ønske dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TY Beanie Boos Muddles – Brown/White Hund Reg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.