Ty Beanie Boos Muddles brun/hvid hund 15,5 cm

50 kr.

Tag med ind i en magisk verden af krammedyr med den bedårende Ty Beanie Boos Muddles hund. Med sin bløde pels og uimodståelige udtryk er Muddles det perfekte krammevenlige tilbehør.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991600358465391 Kategori:

Mødt Muddles, den charmerende brun/hvide hund fra Ty Beanie Boos. Med hans store og kærlige øjne og bløde pels er Muddles klar til at blive dit barns trofaste følgesvend. Han er ikke bare en almindelig bamse – han er en kilde til trøst, glæde og eventyr.

Denne 15,5 cm høje plysbamse er designet med kærlighed og omhu. Muddles er lavet af materialer af høj kvalitet, der er sikre for dit barn at lege og kramme med. Hans bløde pels indbyder til leg og nus, og hans behagelige vægt giver en beroligende følelse af tilstedeværelse.

Muddles er ikke bare en bamse, der sidder stille og ser sød ud. Med sin særlige personlighed bringer han liv til leg og fantasifulde historier. Dit barn kan opfinde utallige eventyr med Muddles som sin bedste ven ved sin side.

Ty Beanie Boos Muddles er den perfekte gave til enhver legeglad og eventyrlysten barn. Han vil med sikkerhed skabe smil, latter og drømmende øjeblikke. Giv dit barn en følgesvend, der vil følge dem gennem tykke og tynde – Muddles er klar til at være med på enhver leg og eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ty Beanie Boos Muddles brun/hvid hund 15,5 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.