Paw Patrol Plush Mini Bamse 10 cm – Rocky

70 kr.

Få din yndlingshvalp fra Paw Patrol med denne søde og bløde mini bamse. Perfekt til leg og kramning – et must-have for enhver Paw Patrol fan.

Køb her

Varenummer (SKU): 8764300096338046 Kategori:

Opdag den magiske verden af Paw Patrol med denne søde og nuttede Rocky mini bamse. Med en størrelse på 10 cm er denne plys bamse perfekt til små hænder og vil bringe glæde og smil til enhver lille Paw Patrol fan.

Rocky er en modig og opfindsom hvalp fra Paw Patrol-holdet, der elsker at finde løsninger på enhver udfordring. Denne mini bamse er nøje designet med alle Rockys karakteristiske træk, herunder hans grønne pels og orange vest. Den bløde og plysset tekstur gør ham perfekt til at kramme og holde om.

Denne Rocky mini bamse er ideel til leg og fantasiudfoldelse. Børn kan skabe deres egne actionfyldte redningsmissioner og eventyr med Rocky som deres pålidelige følgesvend. Den lille størrelse gør det nemt at tage Rocky med overalt, så han kan deltage i alle eventyr, uanset hvor barnet går.

Denne mini Rocky bamse er også ideel til samlere, der ønsker at tilføje en sjov og charmerende figur til deres Paw Patrol kollektion. Han er et must-have for enhver ægte Paw Patrol entusiast og vil helt sikkert blive et elsket og kærkomment medlem af samlingen.

Giv en helt speciel gave til den lille Paw Patrol fan i dit liv med denne fantastiske Rocky mini bamse. Med sit søde udseende og bløde tekstur vil han hurtigt blive en favorit hos både børn og voksne. Tag på eventyr med Rocky og resten af Paw Patrol-holdet og lad fantasien løbe fri. Opdag den spændende verden af Paw Patrol i dag med denne uimodståelige Rocky mini bamse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Paw Patrol Plush Mini Bamse 10 cm – Rocky”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.